Företaget

KM Lack AB 

Startades 1989 av den nuvarande ägaren Kaj Munther och företaget har sedan dess efter omfattande arbete och investeringar byggts upp till ett komplett och modernt lackeringsföretag med bred inriktning och många års erfarenhet. Vi är även godkända medlemmar i Motorbranschens Riksförbund, MRF samt av de flesta försäkringsbolag, både personbil och husbil/husvagn.


Vår VD, Kaj Munther som oftast ses med lackoverallen på

Vi har hållit på i branschen i snart 30 år och de skiftande uppdragen och objekten under årens lopp har gett oss breda kunskaper och god erfarenhet. Då vi är ett litet företag har vi också fördelen att kunna vara flexibla och vi hjälper våra kunder att lösa de flesta problem som kan uppstå med allt från enstaka objekt till små som stora serier.

Vår huvudsakliga inriktning idag är: 

Skadelackering – vi är godkända av de flesta försäkringsbolag och samarbetar med plåtverkstäder i Åmål och Säffle.

Plastreparationer – bilar, husvagnar, husbilar

Industrilackering – både stora och små detaljer Vi har även conveyormåleri samt tvättanläggning

Stora fordon – vi har stora lokaler och en sprutbox anpassad för riktigt långa och stora fordon som hjullastare, bussar och båtar. Till vår hjälp har vi åkvagnar som gör att vi kommer åt och kan jobba säkert även på högre höjd.

Blästeranläggning – underarbetet är det viktigaste och när det gäller industridetaljer mm kan vi erbjuda en helhetslösning då vi både kan blästra och sedan måla. Allt för bästa resultat och hållbarhet.

Företagsfakta: 
Antal anställda: 9-12 st                        

Kontakt: Tel. 0532-710 55 vxl.
E-post: info@kmlack.se
Org.nr: 556428-4890